ENTITAT URBANÍSTICA DE CONSERVACIÓ DE LA URBANITZACIÓ SANT JULIÀ D’ALFOU

 La Rectoria

Pl. Sant Julià d'Alfou, num. 2

08459 Sant Antoni de Vilamajor 

 

El telèfon es

 93 871 27 46

info@alfou.org

anagrama fou 1santantoni_logo.gif

Bonificació de la taxa d’escombraries

En què consisteix? La bonificació de la taxa d’escombraries es podrà sol•licitar entre l’1 i el 31 de gener, i es pot obtenir per dos conceptes:

- ús habitual a la deixalleria: les aportacions s’han de comptabilitzar amb la targeta personalitzada de la deixalleria i segons el nombre es podrà obtenir un 10 o un 15% de bonificació.

10% per fer un mínim de 6 aportacions/any a la deixalleria, una de les quals sigui d’oli vegetal (oli de cuina usat).

15% en cas d’arribar a 12 aportacions/any a la deixalleria, una de les quals sigui d’oli vegetal.

- compostatge casolà: bonificació del 10% als habitatges que facin compostatge casolà de les seves deixalles orgàniques. Aquest descompte es podrà acumular a la bonificació per ús de la deixalleria.

Com sol·licitar el servei/o iniciar la gestió? La sol•licitud es pot fer entre l’1 i el 31 de gener presentant l’últim rebut d’escombraries abonat i la targeta de la deixalleria (aquesta, en cas que es sol•liciti el descompte per ús de deixalleria).

Recordeu que aquesta targeta la podeu recollir al mateix Ajuntament presentant un rebut d’escombraries. Conté un codi de barres que identifica l’habitatge a través d’informació cadastral (codi UT).

En cas que es sol•liciti la bonificació per compostatge casolà, optativament es poden aportar fotografies o una descripció complementària. La presentació de la instància faculta a l’Ajuntament a realitzar les inspeccions oportunes.

On es fa ?

· Nom:Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

· Adreça: Pl. Montseny, núm. 5

· Codi Postal: 08459

· Telèfon: 93 845 24 00

· Fax: 93 845 20 51

e-mail : Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

· Horari:

· MATINS: De dilluns a dissabte, de 9:00 h a 14:00 h.

· TARDES: Dijous, de 15:00 a 20:00 h (excepte dijous sant, el mes d’agost i dijous festius)

 

Documentació annexa:

Deixalleria

En què consisteix? La deixalleria és una instal·lació que permet fer la recollida selectiva de les escombraries per a les quals no hi ha un sistema de recollida específic al carrer. L’ús de les deixalleries és gratuït per a la ciutadania de la comarca. Els petits industrials estan subjectes, en determinats casos, a preu públic.

Què s’hi pot portar? Ampolles de cava, bateries de cotxe, electrodomèstics, esprais, ferralles, fluorescents, frigorífics amb CFCs, fustes, olis de cotxe, olis de cuina, piles, pintures, vernissos, dissolvents, pneumàtics, radiografies, restes de jardineria, runes, tèxtils, sabates, vidre pla i voluminosos (trastos vells). També hi podem portar paper i cartró, vidre i envasos lleugers (brics, plàstics i llaunes).

Els residus recollits a la deixalleria es porten a diferents empreses recuperadores, que en fan el tractament o reciclatge corresponent.

On es fa?

· Nom:Deixalleria de Sant Antoni de Vilamajor

· Adreça:Ctra. BP-5107, km. 48, sector ind. Can Mora Sud

· Codi Postal: 08459

· Telèfon:93 845 18 32

e-mail : Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

· Horari d’estiu:

· De dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores

· Dissabte, de 9 a 15 hores

· Diumenge, de 9 a 14 hores

· Horari d’hivern:

· Dimarts a divendres, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 hores

· Dissabtes, de 10 a 14 h. i de 16 a 19 hores

· Diumenge, de 10 a 14 hores

 

Medicaments, piles i tòners

En què consisteix? Aquest servei s’ofereix des de diferents establiments comercials i equipaments de Sant Antoni de Vilamajor, en col·laboració amb l’Ajuntament. Consisteix en uns petits contenidors destinats a la recollida de piles, de tòners (Ajuntament i Punt d’Informació) i de medicaments (farmàcia), on els ciutadans poden portar-hi els seus residus per tal de garantir que no vagin a l’abocador i que se’n faci una gestió acurada.

On es fa?

· Nom: Registre general

· Adreça: Pl. Montseny, núm. 5

· Codi Postal: 08459

· Telèfon: 93 845 24 00

· Fax: 93 845 20 51

e-mail : Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

· Horari:

· MATINS: De dilluns a dissabte, de 9:00 h a 14:00 h.

TARDES: Dijous, de 15:00 a 20:00 h (excepte dijous sant, el mes d’agost i dijous festius)

Mobles i trastos vells

En què consisteix? L’Ajuntament ofereix el servei de recollida de residus voluminosos (mobles i trastos vells) a les persones que no puguin accedir a la deixalleria comarcal.

- Cal concertar prèviament la recollida al telèfon 902.133.113, especificant quins residus es deixaran.
- Cal deixar els residus a la via pública la nit abans de la recollida, a partir de les 22 h.
- No es recolliran els residus voluminosos quan procedeixin del buidat d’immobles. Per això cal trucar a una empresa especialitzada.

El servei es realitza cada PRIMER DIMECRES DE MES d’octubre a maig. Els mesos d’estiu (de juny a setembre) es realitzarà el PRIMER I TERCER DIMECRES DE MES.

Com sol·licitar el servei/o iniciar la gestió?
El servei es realitza cada primer dimecres de mes en el nucli urbà i les urbanitzacions de Can Miret, Les Pungoles I Sant Julià d’Alfou, prèvia trucada al telèfon 902.13.31.13

 

Ja pots consultar les visites registrades amb la teva targeta a la deixalleria

Cuadro de texto: A partir d'ara podràs consultar les visites que s'han registrat amb la teva targeta a les deixalleries comarcals a través d'una aplicació. Només cal que introdueixis el número de la teva targeta i l'any de consulta. Les dades s'actualitzen a partir del dia 20 de cada mes en elació al mes anterior.Consulta aquí les visites